Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки

Политика за рекламации

ПОЛИТИКА ЗА РЕКЛАМАЦИИ

Потребителят има право на рекламация, касаещи качеството на ястията, предлагани от ресторанта. Правото на рекламация се упражнява чрез писмено оплакване, отправено чрез формата за рекламации в уебсайта. След разглеждане на оплакването служител на Доставчика се свързва с Потребителя за отговор в срок до 24 часа от заявената реакламация.

Потребителят има право да откаже доставена поръчка само в случаите, когато получи различни от поръчаните от него продукти като вид, брой или при несъответствие, изразяващо се в съществено отклонение на продукта от характеристиките, дадени в описанието в интерактивното меню в уебсайта. Във всички случаи, Потребителят е длъжен да прегледа доставените ястия в момента на получаването им и при несъответствие има право или да получи нови такива, съотвестващи с поръчаните, а при невъзможност за подмяна – да получи обратно заплатената сума.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.