Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки

Мерки, свързани с COVID19

Мерки, свързани с COVID19:
Допълнителни мерки за безопасност, свързани с ограничаване на разпространението на COVID19:
 
Ресторант “Classico” се присъединява към всеобщите усилия за ограничаване на разпространението на COVID-19. В тази връзка ние продължаваме да доставяме любимата Ви китайска храна до дома и офиса, дори в случаите когато ресторант “Classico” e затворен за консумация на място.
Също така Ви препоръчваме и опцията „Вземи сам“: поръчвате желаната храна предварително (може и за конкретен час) и взимате сами от ресторант Класико: Студентски град, бл. 58Б, срещу Зимния дворец на спорта, при това с 10% отстъпка.
За нас безопасността на храните и здравето са били и ще бъдат от първостепенна важност! 
Сазваме строги хигиенни практики и ще продължим да го правим. Ето някои факти за нас и храната, която приготвяме, които могат да внесат спокойствие за Вашите поръчки:
1. Китайската храна се приготвия в специален уок тиган при изключително висока температура на готвене, използвайки метода „stir-fry“. Такава висока температура убива всякакви патогенни организмикоято, включително и вируса на COVID-19.
2. Приготвената по този начин храна се слага в кутия за вкъщи с помощта на черпака, който се използва и при готвенето без физически досег на храната от готвача.
3. Всички служители: готвач ,този който опакова храната и доставчик носят предпазни маски и спазват процедурите за правилно миене и дезинфекциране на ръцете, според насоките на СЗО
4. Всички повърхности, които имат контакт с храна, се дезинфекцират многократно през работния ден
5. Доставките се извършват като преди всяка доставка термочантата се дизенфикцира, доставчикът използва дезинфектант за ръце преди излизане за поръчка, както и след всяко боравене с пари. Доставчикът е инструктиран как да процедира при предаване на храната и разплащане.
6. Работим и върху вариант за плащане on-line през нашия сайт, за да може да Ви предложим и опцията: „Безконтактна доставка“.
7. На входа на ресторанта на разположение на клиентите, които ще изпозват опцията“ВЗЕМИ САМ“ е поставен дезинфектант за ръце. Поръчаната храна до Вашето идване се съхранява в дезинфекцирана термочанта. Наш служител отваря термочантата и Ви моли учтиво сами да вземете храната от термочантата. 
Вярвам, че ще оцените нашите усилия да предпазим Вас, нашите клиени и Ви молим за отговорност и Вас, за да предпазим нашите служители и техните семейства! 
Бъдете здрави!