Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки

Условия за Поръчка

Условия за поръчка от сайта www.kitaiski.com

РЕГИСТРАЦИЯ

 1. Потребителят се регистрира еднократно чрез попълване на формата за регистрация на нов потребител, въвежда старателно адрес (и) за доставка, както и телефон за връзка.*
  *Проверете дали ресторант „Класико“ доставя до желания от Вас адрес за доставка в секцията Райони и условия за доставка
 2. Избира адрес за доставка (в случай, че сa регистрирани повече от един възможен адрес) или отбелязва, че би желал да вземе сам с 10 % отстъпка поръчаната храна от ресторант „Класико“.
 3. С отбелязване в полето „Съгласен съм с Общите условия“ клиентът декларира, че е запознат с "Общи условия" и ги приема.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните ястия, цените за опаковка на всяко ястие и цена за доставка.

*Разноските по доставката се упоменават в хода на пазаруването, преди окончателното потвърждаване на поръчката. Те се включват в крайната цена на поръчката. Условията за доставка са различни и се определят в зависимост от квартала, до който следва да бъде извършена доставката. ( виж райони за доставка)

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 1. Плащане при доставка: при получаване на храната плащате дължимата сума на доставчика
 2. On-line чрез сайта на www.kitaiski.com. (за момента е в тестов период и не е налично)
ВАЖНО! За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
 • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
 • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
 • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

ДОСТАВКА

 1. Ресторант „Класико“ приема поръчки за доставка на храна всеки ден от 11:00 ч. до 22:30 ч. Поръчки след 22:30 ч. се изпълняват по изключение и само след допълнително потвърждение от наша страна.
 2. Стандартната доставка се извършва в рамките на до 60 мин. (В зависимост от часовия диапазон и наличието на трафик за по-отдалечени на Студентски град райони, както и Симеоново/Драгалевци/Герман е възможно доставката да отнеме до 90 мин.)
  При възможност от наша страна, доставяме за по-кратко време. В случай на сериозно натоварване, ще бъдете информирани.
 3. Поръчките, за които сте посочили взимане от място от ресторанта стандартно се приготвят за 15 минути и могат да бъдат взети15-20 минути след направената поръчка.
 4. При наличие на форсмажорни обстоятелства ще бъдете информирани, за да прецените дали ще изчакате по-дълго или желаете да откажете поръчката.Възстановяването на сумата, заплатена online при анулиране на поръчката се осъществява в седмодневен срок от датата на поръчката или се използва при последваща поръчка (само след изрично съгласие на клиента)

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 1. Едно или повече от поръчаните ястия не може да бъде приготвено в момента. В този случай ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок за уточняване дали желаете замяна с друго ястие или желаете връщане на парите.
 2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка, липса на телефон за контакт с потребителя, грешен такъв или е недостъпен към момента на доставката, както и ако клиента не бъде открит на адреса.

В тези случаи поръчката ще бъде върната и ще може да си я вземете сами от ресторант "Класико" без да ползвате отстъпката от 10% за "Take away" или направената поръчка ще Ви бъде доставена повторно във възможно за нас време като последващата доставка ще бъде какулирана на клиента допълнително.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка.